سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان ، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی ، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد. در سیستم ISO 22000 لازم است که سازمان از یک رویکرد فرآیندی پویا و نظام مند به منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید.
استاندارد مذکور سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید:
امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر
ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی
ایجاد طرح HACCP
به روز در آوری اطلاعات و مستندات اولیه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP
طرح ریزی تصدیق
ردیابی و کنترل عدم انطباق
چه کسانی سودمی برند؟
تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام وطیور
کارخانجات مواد غذایی
کلیه فعالیت های حمل ونقل و توزیع
عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی
تولید کنندگان دستگاه ها، تجهیزات و افزودنی ها
تولید کنندگان مواد شیمیایی، شستشووضدعفونی و...
The world is yours – Neue Sneaker, Apparel und mehr für Kidsنظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان