مراحل ثبت صورتجلسه تغییرات در اشتهارد
1 – طراحی حقوقی صورتجلسه تغییرات
2 – مهر و امضاء توسط شرکاء
3 – ارسال صورتجلسات
4 – اخذ روزنامه رسمی
مراحل ثبت تغییرات شرکت در اشتهارد
توضیحاتی در خصوص مراحل ثبت تغییرات شرکتها در اشتهارد
پس از ثبت شرکت ممکن است بنا به دلایلی اعضا شرکت بخواهند تغییراتی در شرکت به وجود آورند، مثلا" تغییر آدرس شرکت برای تهیه فضای بیشتر کسب و کار و یا تغییری مانند الحاق به موضوع شرکت جهت گسترش دامنه کسب و کار و تغییرات اجباری مثل تغییرات اعضا بر اثر فوت یا بیماری. لذا نحوه انجام تغییرات در شرکتهای تجاری یکی از موضوعات مورد توجه اغلب موسسین شرکتها و فعالان اقتصادی است که در این مطلب مورد بحث قرار می گیرد :
تغییرات در شرکتها
تغییرات شرکت در اشتهارد
تغییرات شرکت در اشتهارد
تغییرات شرکت در اشتهارد
در شرکتها سه نوع مجمع عمومی برگزار میشود که عبارتند از : مجمع عمومی موسسین ، مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوقالعاده
*مجمع عمومی موسسین :
این مجمع در زمان تأسیس شرکت تشکیل شده ومسئولیت آن عبارت است از تصویب اساسنامه تعیین اولین مدیران و اولین بازرسان و انتخاب روزنامههای کثیرالانتشار برای درج آگهیها. ماموریت این مجمع پس از ثبت شرکت و صدور آگهی تأسیس پایان مییابد.
*مجمع عمومی عادی :
وظایف مجمع عمومی عادی از این قرار است : تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت، انتخاب اعضای هیاتمدیره، انتخاب بازرسان، تعیین روزنامههای کثیرالانتشار را بر عهده دارد . اما هرگاه قرار باشد تغییراتی در شرکت اتفاق بیفتد، قانون تجارت، مجمع عمومی فوقالعاده را صالح برای انجام این کار دانسته است.
*مجمع عمومی فوقالعاده
مجمع عمومی فوقالعاده تجمعی از صاحبان سهام شرکتها است که به دلیل انجام تغییرات مهم در شرکت گرد هم می آیند. ماموریتهای این مجمع در قانون تجارت تحت سه عنوان بیان شده است: 1- تغییرات اساسنامه (اعم از برخی از مفاد یا کل اساسنامه) 2- افزایش یا کاهش سرمایه3- انحلال و نحوه تصفیه.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان