ایزو 22000-سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان ، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی ، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد. در سیستم ISO 22000 لازم است که سازمان از یک رویکرد فرآیندی پویا و نظام مند به منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید.

استاندارد مذکور سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید:

امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر

ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی

ایجاد طرح HACCP

به روز در آوری اطلاعات و مستندات اولیه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP

طرح ریزی تصدیق

ردیابی و کنترل عدم انطباق

چه کسانی سودمی برند؟

تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام وطیور

کارخانجات مواد غذایی

کلیه فعالیت های حمل ونقل و توزیع

عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی

تولید کنندگان دستگاه ها، تجهیزات و افزودنی ها

تولید کنندگان مواد شیمیایی، شستشووضدعفونی و...

The world is yours – Neue Sneaker, Apparel und mehr für Kids

نظر خود را اضافه نمایید

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت منتشر خواهد شد
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد.

اقــــدامـــات پــس از ثـــبـــت شـــرکـــت

مــــــراحل ثـــــبـــــت بـــــــرند